Permanentie
We zijn 24/24 telefonisch bereikbaar via 056 53 18 97

Praktische info

Wij bieden u alle zorgen aan, zorgen met of zonder doktervoorschrift. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we samen met alle Belgische mutulaiteiten. Hierdoor geniet u van de derdebetalersregeling en hoeft u voor de zorgen niets te betalen.

Derdebetalers­systeem

Wij werken volgens het derdebetalerssysteem, wat betekent dat wij de vergoeding voor uw zorgen rechtstreeks van uw mutualiteit ontvangen.

Wij hebben hiervoor enkel een geldig kleefbriefje van de mutualiteit waarbij u aangesloten bent nodig en bij elk bezoek dienen wij ons bezoek te registreren aan de hand van uw identiteitskaart. Bij welke mutualiteit u aangesloten bent is niet van belang. Dit betekent ook dat u van ons geen factuur ontvangt. U hoeft dus niks te betalen.

Onze werkwijze

Telefonisch contact

Na een contact name via telefoon of mail (door uzelf, familie, huisarts, ziekenhuis,…) wordt een afspraak gemaakt voor het eerste bezoek.

Eerste bezoek en planning

Tijdens dit bezoek bespreken wij met u en/of familie uw verpleegdossier en de dagen en tijdstippen waarop u verzorging nodig heeft. Deze afspraken kunnen naargelang uw zorg of behoeften worden aangepast. Ook in de weekends en op feestdagen komen wij bij u aan huis. We zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar.

Verdere opvolging

Zowel bij de start als tijdens uw thuisverpleging overleggen wij regelmatig met uw arts, in samenspraak met u. Alle belangrijke zorgvragen worden met hem/haar doorgenomen en op geregelde tijdstippen wordt informatie uitgewisseld. Zo blijft uw huisarts op de hoogte van uw situatie en wordt u omringd met de beste zorgen.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar thuisverpleging maar zit je nog met vragen? Bekijk hier alvast de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem contact op via ons contactformulier.

Contacteer ons

Kleefbriefje van de mutualitiet, uw identiteitskaart, gegevens van de huisarts en indien van toepassing een doktersvoorschrift.

Wij hebben steeds basismateriaal mee, specifiek verbandmateriaal dient u zelf aan te kopen. Dit wordt u voorgeschreven door de arts of bespreken we bij het eerste bezoek.

Breng ons tijdig op de hoogte indien u op vakantie gaat. In samenspraak kunnen we samen op zoek gaan naar een verpleegkundige in de buurt van uw vakantiebestemming.

Onze zorgregio strekt zich uit over de regio's Menen, Wevelgem, Geluwe, Wervik, Lauwe, Rekkem en Dadizele. 

Thuisverpleging Kuypers Randy en Vuylsteke Jennifer

Buurtweg 85,
8930 Menen

Contactgegevens

Telefoon (24/24 permanentie)
056 53 18 97
E-mail
kuypersrandy@hotmail.com