Thuisverpleging regio Menen

Thuisverpleging

Onze werkwijze

Na een contact name via telefoon of mail (door uzelf, familie, huisarts, ziekenhuis,…) wordt een afspraak gemaakt voor het eerste bezoek. Tijdens dit bezoek bespreken wij met u en/of familie uw verpleegdossier en de dagen en tijdstippen waarop u verzorging nodig heeft. Deze afspraken kunnen naargelang uw zorg of behoeften worden aangepast. Ook in de weekends en op feestdagen komen wij bij u aan huis. We zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar.

Zowel bij de start als tijdens uw thuisverpleging overleggen wij regelmatig met uw arts, in samenspraak met u. Alle belangrijke zorgvragen worden met hem/haar doorgenomen en op geregelde tijdstippen wordt informatie uitgewisseld. Zo blijft uw huisarts op de hoogte van uw situatie en wordt u omringd met de beste zorgen.

Derdebetalerssysteem

Wij werken volgens het derdebetalerssysteem, wat betekent dat wij de vergoeding voor uw zorgen rechtstreeks van uw mutualiteit ontvangen. Wij hebben hiervoor enkel een geldig kleefbriefje nodig van de mutualiteit waarbij u aangesloten bent. Bij welke mutualiteit u aangesloten bent is niet van belang. Dit betekent ook dat u van ons geen factuur ontvangt. U hoeft dus niks te betalen.